L’Oréal Paris Perfect Blonde Super Crème Ontkleuringscrème Blonde

-33%
Op voorraad
SKU
5410103108322
Aanbiedingsprijs € 12,50 Normale prijs € 18,75
L’Oréal Paris Super Blonde Crème – Ontkleuringscrème is speciaal ontwikkeld om je van nature donkere haar te ontkleuren of de kleur uit je reeds gekleurde haar te verwijderen. In het geval van natuurlijk donker haar, pas je deze ontkleurende crème toe, zodat je daarna met succes een haarkleu ... lees meer

Loreal Perfect Blonde Super Blonde

L’Oréal Paris Super Blonde Crème – Ontkleuringscrème is speciaal ontwikkeld om je van nature donkere haar te ontkleuren of de kleur uit je reeds gekleurde haar te verwijderen. In het geval van natuurlijk donker haar, pas je deze ontkleurende crème toe, zodat je daarna met succes een haarkleuring in een veel lichtere nuance kunt aanbrengen. Verwijder je de kleur uit eerder gekleurd haar, dan doe je dit tevens als voorbehandeling, om je haar vervolgens een kleur te geven die: dicht bij je natuurlijke haarkleur ligt, óf veel lichter óf totaal anders is dan je oude haarkleur.

 

Over L’Oréal Paris

L’Oréal Paris is wereldwijd actief, met overal dezelfde kenmerkende stijl: door innovatief te zijn en aan zo veel mogelijk consumenten de beste producten te bieden. Een filosofie die begint bij het onderzoek in laboratoria en de nieuwste technologieën voor een breed publiek toegankelijk te maken. Onze ambassadeurs en ambassadrices, iconen op het gebied van kunst, mode en schoonheid, zijn gedreven en talentvolle persoonlijkheden. Mannen en vrouwen van alle leeftijd, uitstraling en oorsprong, wiens visie, betrokkenheid en talent een bron van inspiratie is voor ons tijdperk. De filosofie van L’Oréal Paris is dat iedereen, ongeacht zijn of haar leeftijd, geslacht, oorsprong of uiterlijk "het waard is". L’Oréal Paris staat voor schoonheid en ieders recht om stijlvol en zelfbewust ouder te worden.

Meer informatie
Merk Perfect Blonde
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L’Oréal Paris Perfect Blonde Super Crème Ontkleuringscrème Blonde
Uw waardering