Sensationail Starterkit Pink Chiffon

Op voorraad
SKU
7613217717192
Aanbiedingsprijs € 59,99 Normale prijs € 135,30
Het is nog nooit zo makkelijk geweest om zelf thuis een perfecte gel manicure aan te brengen. Of je nu een beginneling of een professional bent op het gebied van nagels lakken, in 3 eenvoudige stappen ben jij met SensatioNail je eigen nagelstyliste. Makkelijk en snel aan te brengen, meteen droog, ge ... lees meer

Sensationail Starterkit Pink Chiffon

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om zelf thuis een perfecte gel manicure aan te brengen. Of je nu een beginneling of een professional bent op het gebied van nagels lakken, in 3 eenvoudige stappen ben jij met SensatioNail je eigen nagelstyliste. Makkelijk en snel aan te brengen, meteen droog, geen chipping, professioneel resultaat en jij hebt tot 2 weken plezier van je manicure! 

Met de vernieuwde 2x snellere LED-lamp van SensatioNail ben je nu nog sneller klaar met het aanbrengen van je manicure. In deze Starter Kit van SensatioNail zit alles om meteen van start te gaan:

• De SensatioNail LED-lamp
• Primer
• Base & Top Coat
• Color Gel Polish
• Cleanser
• Pluisvrije doekjes

 

Over SensatioNail

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om zelf thuis op de bank een perfecte gel manicure aan te brengen. Of je nu een beginneling of een professional bent op het gebied van nagels lakken, in 3 eenvoudige stappen ben jij met SensatioNail je eigen nagelstyliste. Makkelijk en snel aan te brengen, meteen droog, geen chipping, professioneel resultaat en jij hebt tot 2 weken plezier van je manicure!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sensationail Starterkit Pink Chiffon
Uw waardering