• Gratis thuisbezorgd vanaf €20,-
  • Gratis Achteraf Betalen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Voor 15:00 besteld = morgen in huis

Intellectueel Eigendom

Intellectueel Eigendom

Postdrogist.nl is al jaren één van de grootste online webshop in drogisterij artikelen. Met een assortiment van ruim 10.000 producten zijn de meest bekende merken altijd te vinden op onze website. Door onze ervaring en expertise in deze branche is Postdrogist.nl gaan starten met het produceren van een eigen merklijn. Postdrogist.nl controleert de productie van de eigen merk artikelen en garandeert hierbij de hoogste kwaliteit tijdens het productieproces. De kwaliteit van ons merk is goedgekeurd voor alle Europese regelgevingen en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Onze kwaliteitsmanager waarborgt de kwaliteit van onze merk en zorgt ervoor dat deze aan de hoogste normen voldoet. 

Het merk Postdrogist.nl is in het BOIP register geregistreerd onder het merknummer 1354658. Inbreuk op onze merkrechten is verboden. Wij nemen direct juridische maatregelen tegen inbreuk op onze merkrechten.

Distributiebeleid

Het is verboden om de producten van Postdrogist.nl te verkopen zonder toestemming van Postdrogist.nl. De merk producten van Postdrogist.nl worden geleverd aan consumenten en zijn daar ook voor bedoeld. Het is verboden om Postdrogist.nl merk producten verder te verhandelen. 

Indien u interesse heeft om Postdrogist.nl merk producten te verkopen, dan dienst u toestemming te krijgen van Postdrogist.nl. Neem voor meer informatie over het zakelijk inkopen van Postdrogist.nl merk producten contact op met de klantenservice.