• Gratis thuisbezorgd vanaf €20,-
  • Gratis Achteraf Betalen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Voor 15:00 besteld = morgen in huis

Verzenden & retourneren

Verzenden

Vanaf 20,- wordt de bestelling kosteloos verzonden. Onder dit bedrag wordt er 3,95 verzendkosten gerekend. Dit geldt voor Nederlandse klanten. Voor Belgische klanten hanteren we gratis verzendkosten vanaf 59,-. Onder dit bedrag worden 3.95 verzendkosten gerekend.

Postdrogist.nl doet er alles aan om alle bestellingen zorgvuldig in te pakken en deze direct te verzenden. We doen ons uiterste best om bestellingen direct uit te leveren. Wij hebben een contract waarbij PostNL dient te zorgen voor een 24-uurs levering. Dit betekent dat alle bestellingen de volgende dag moeten worden bezorgd. Ondanks de goede ervaringen met PostNL, kan het voorkomen dat een bestelling de volgende dag niet wordt bezorgd. Wij adviseren om dan contact met ons op te nemen zodat wij kunnen uitzoeken wat de status is van deze bestelling. De ervaring leert dat dit soort situaties tijdens de feestdagen vaker voorkomen in verband met het aantal pakketten dat PostNL dient te verwerken.

Onze pakketten worden discreet verzonden. Aan de buitenkant van het pakket is niet te zien wat de inhoud is van het pakketje. Alle dozen worden dichtgemaakt met plakband met het logo van Postdrogist.nl of onlineluiers.com. 

Retourneren

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier ( zie einde algemene voorwaarden).

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument