Garnier Reinigingsgel 150 ml Skinactive Skin Nat Pure 3in1

Op voorraad
SKU
3600540710536
Aanbiedingsprijs € 4,25 Normale prijs € 5,95
Pure Active 3-in-1 combineert 3 reinigingsproducten in één: een reinigingsgel, scrub en masker voor de complete gezichtsreiniging van de huid die last heeft van onzuiverheden. Een gecompliceerde routine is niet meer nodig! Garnier PureActive 3-in-1 met Klei Argile is speciaal voor de Gemengde Huid ... lees meer

Garnier Reinigingsgel 150 ml Skinactive Skin Nat Pure 3in1

Pure Active 3-in-1 combineert 3 reinigingsproducten in één: een reinigingsgel, scrub en masker voor de complete gezichtsreiniging van de huid die last heeft van onzuiverheden. Een gecompliceerde routine is niet meer nodig! Garnier PureActive 3-in-1 met Klei Argile is speciaal voor de Gemengde Huid met Onzuiverheden.

1. Reinigt: De formule met eucalyptus extract, salicylzuur en een derivaat van zink, reinigt en verwijdert onzuiverheden. Breng aan op een vochtig gezicht en masseer het licht in. Goed afspoelen. 
2. Scrub: Bevat puimsteen en vulkaansteen om dode huidcellen te verwijderen en poriën te ontstoppen. Masseer in met ronddraaiende bewegingen met nadruk op het voorhoofd, neus en kin. Goed afspoelen. 
3. Masker: Verrijkt met witte klei, vermindert het glimmen van de huid. Breng 2 tot 3 keer per week aan op een droog gezicht. Laat 3 minuten intrekken. Goed afspoelen met water. Vermijd de oogcontouren. Bij contact met de ogen, onmiddellijk spoelen met water. Houd langere tijd aan tussen applicaties bij irritatie of droogheid. 

Voordelen
Pure Active 3-in-1 met witte klei combineert 3 reinigingsproducten in één: een reinigingsgel, scrub en masker voor de complete gezichtsreiniging van de huid die last heeft van onzuiverheden. Een gecompliceerde routine is niet meer nodig!

Het resultaat*
Pure Active 3-in-1 zuivert, scrubt en egaliseert de huid met de volgende resultaten:
• Reiniging: Verwijdert overtollig talg met 99%
• Scrub: Poriën lijken ontstopt bij 100%
• Masker: Imperfecties lijken zichtbaar verminder bij 100%

*Consumententest bij 60 vrijwilligers – 4 weken. 

Hoe te gebruiken?
1. Als reiniger: Breng dagelijks aan op een vochtig gezicht en masseer licht in. Goed afspoelen.
2. Als scrub: Masseer in met ronddraaiende beweging met de nadruk op voorhoofd, neus en kin. Goed afspoelen. 
3. Als masker: Breng 2 tot 3 keer per week aan op een droog gezicht. Laat 3 minuten intrekken. Goed afspoelen. Vermijd de oogcontouren.

 

Over Garnier

Van de ontwikkeling van de eerste haar lotion in 1904 tot de meest ontwikkelde schoonheidsproducten van vandaag de dag: bij Garnier houden we nooit op met innoveren. Garnier heeft zich over de afgelopen eeuw, stapje bij stapje, ontwikkeld tot de expert op gebied van natuurlijke schoonheid.

Meer informatie
Merk Garnier
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Garnier Reinigingsgel 150 ml Skinactive Skin Nat Pure 3in1
Uw waardering