L'Oréal Paris Studio Line #TXT02 75ml Deconstructing Putty

Op voorraad
SKU
3600522478430
Aanbiedingsprijs € 4,54 Normale prijs € 6,81
Een vaste en makkelijk modelleerbare putty die je toestaat een ultra-trendy, wild maar perfect gecontroleerd kapsel te creëeren, dankzij de formule verrijkt met texturiserende micro-poeders.Een echte trend-look , wild urban hair.

Loreal Studio Line #TXT02 Deconstructing Putty

Een vaste en makkelijk modelleerbare putty die je toestaat een ultra-trendy, wild maar perfect gecontroleerd kapsel te creëeren, dankzij de formule verrijkt met texturiserende micro-poeders.Een echte trend-look, wild urban hair.

 

Over L’Oréal Paris

L’Oréal Paris is wereldwijd actief, met overal dezelfde kenmerkende stijl: door innovatief te zijn en aan zo veel mogelijk consumenten de beste producten te bieden. Een filosofie die begint bij het onderzoek in laboratoria en de nieuwste technologieën voor een breed publiek toegankelijk te maken. Onze ambassadeurs en ambassadrices, iconen op het gebied van kunst, mode en schoonheid, zijn gedreven en talentvolle persoonlijkheden. Mannen en vrouwen van alle leeftijd, uitstraling en oorsprong, wiens visie, betrokkenheid en talent een bron van inspiratie is voor ons tijdperk. De filosofie van L’Oréal Paris is dat iedereen, ongeacht zijn of haar leeftijd, geslacht, oorsprong of uiterlijk "het waard is". L’Oréal Paris staat voor schoonheid en ieders recht om stijlvol en zelfbewust ouder te worden.

Meer informatie
Merk Studio Line
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L'Oréal Paris Studio Line #TXT02 75ml Deconstructing Putty
Uw waardering