Zwitsal Baby Zinkzalf 150 ml Pot

Op voorraad
SKU
8712561400671
Aanbiedingsprijs € 5,89 Normale prijs € 7,05
Zwitsal Zinkzalf Baby bevat de juiste dosering zinkoxide én panthenol heeft een viervoudige werking: verzacht, helpt herstellen, versterkt en beschermt. Parfumvrij, Met zinkoxide én panthenol om luieruitslag te helpen voorkomen, pH-huidneutraal, dermatologisch getest, mild en hypoallergeen.

Zwitsal Zinkzalf Pot - 150 ml

Zwitsal Zinkzalf Baby bevat de juiste dosering zinkoxide én panthenol heeft een viervoudige werking: verzacht, helpt herstellen, versterkt en beschermt.  Parfumvrij, Met zinkoxide én panthenol om luieruitslag te helpen voorkomen, pH-huidneutraal, dermatologisch getest, mild en hypoallergeen.

 

Over Zwitsal

Begin 1900 ging een Nederlandse apothekersleerling, meneer Jansen, stage lopen in Zwitserland. Hij werkte bij een Zwitserse apotheker. Die maakte een zalf die snel en goed werkte tegen onder andere zonnebrand. meneer Jansen vroeg de apotheker om het recept van deze speciale balsem en hij begint in 1920 de “Zwitserse Balsem” te verkopen in Nederland. Al snel blijkt dat deze balsem vooral voor baby’s wordt gebruikt. Pas daarna besluit meneer Jansen zijn assortiment uit te breiden met babyproducten zoals olie, zeep en poeder. Zwitsal wordt pas echt een babymerk in 1928, als meneer Jansen de naam “Zwitserse Balsem” verandert in “Zwitsal”. Hij vernieuwt in 1929 ook het logo van Zwitsal. Zijn eigen 11 maanden oude dochtertje Mieke, met het nu beroemde kuifje, sierde vanaf dat jaar elke poederbus.

Meer informatie
Merk Zwitsal
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Zwitsal Baby Zinkzalf 150 ml Pot
Uw waardering