Airmax Neusklem Classic Small + Medium - 2 pack

-26%
Op voorraad
SKU
8717662570636
Aanbiedingsprijs € 9,60 Normale prijs € 12,95

De Airmax neusspreider (ook wel neusclip genoemd) is een van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van directe luchtwegverwijders. De vorm van de Airmax is door luchtstroomexperts ontwikkeld en de werking door KNO-artsen getest. De Airmax verwijdt het smalste gedeelte van de neus, daar waar de ... lees meer

Airmax Neusklem Classic Small + Medium - 2 pack

Wat is een Airmax neusspreider?

De Airmax neusspreider (ook wel neusclip genoemd) is een van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van directe luchtwegverwijders. De vorm van de Airmax is door luchtstroomexperts ontwikkeld en de werking door KNO-artsen getest. De Airmax verwijdt het smalste gedeelte van de neus, daar waar de luchtstroming normaal gesproken tegen wordt gewerkt.

 

Resultaat van een Airmax Medium

De Airmax neusspreider is een wetenschappelijk bewezen anti-snurkmiddel. Het gebruik van de Airmax verlicht de neusademhaling en verbetert de luchtstroom met als resultaat:
  • Minder last van snurken
  • Minder last van ademhalingsproblemen
  • Minder problemen bij een verstopte neus (bij verkoudheid, allergie en zwangerschap)
  • Meer lucht door de neus tijdens het sporten
  • Beter uitgerust in de morgen
  • Minder/geen behoefte aan neusdruppels

Gebruiksaanwijzing Airmax neusspreider

Voor gebruik dient u de Airmax Medium af te spoelen met water. Als u de Airmax Medium voor het eerst in de neus plaatst, adviseren wij het gebruik van een spiegel zodat u de neusspreider goed kunt plaatsen. Gebruik de Airmax tenminste twee weken achter elkaar om eraan te wennen. Let op: De Airmax Medium is alleen geschikt voor gebruik in de neus en alleen voor personen vanaf 12 jaar oud.

Reiniging en onderhoud van Airmax neusspreider

De Airmax neusspreider kan gereinigd worden met water en zeep. De Airmax mag maar door een persoon gebruikt worden om besmetting tijdens een eventuele verkoudheid te voorkomen.

 

 

Meer informatie
Merk Airmax
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Airmax Neusklem Classic Small + Medium - 2 pack
Uw waardering