Bezig met laden...

Vraag het onze klantenservice

Onze collega’s van de klantenservice zitten op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur helemaal klaar achter de mail of telefoon, om jou te helpen met het vinden van het juiste product. Maar ook voor advies of alle andere vragen kun je bij ze terecht. PostDrogist.nlOnlineLuiers.com en Luiersgroothandel.nl zijn onderdeel van Postdrogist BV.

Klachten of opmerkingen?

Laat het ons direct weten als je een klacht, opmerking of vraag hebt! Wij horen graag feedback van onze klanten, zowel positief als negatief. Ben je bijvoorbeeld ontevreden met een aankoop, of is er iets misgegaan met je bestelling? Onze klantenservice zal direct zorgen voor een passende oplossing. Ook al doen wij nog zo ons best om alles tot in de puntjes te verzorgen, er kan natuurlijk altijd iets misgaan.

Iedere werkdag tussen 09.00 en 17.00 uur bereikbaar.
+31 (0) 85 7733759
klantenservice@postdrogist.nl
info@onlineluiers.com
info@luiersgroothandel.nl

Klachtenafhandeling

Het is natuurlijk vervelend als je een klacht hebt over een product of onze dienstverlening. Wij zouden het heel fijn vinden als je met jouw opmerking of klacht contact opneemt met onze klantenservice.
Onze collega's van de klantenservice zullen er alles aan doen om te kijken naar een oplossing die naar ieders tevredenheid is. Wij zullen onze uiterste best doen om binnen 7 dagen na ontvangst jou een reactie te geven.

E-mail: klantenservice@postdrogist.nl
Telefoonnummer: +31 (0) 85 7733759
Adres: Hooipolderweg 19, 2635CZ Den Hoorn

Mocht je geen contact willen met onze klantenservice, dan kun je ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Postdrogist.nl en Onlineluiers.com bij zijn aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC). Daarnaast biedt de Europese Commissie een platform aan voor online geschillenbeslechting. Wij nemen vrijwillig deel aan een geschillenprocedure.
 

Contactgegevens

Postdrogist BV
Hooipolderweg 19
2635CZ Den Hoorn
+31 (0) 85 7733759
KVK nummer: 91915317
BTW-nummer: NL865815562B01

Volg ons

Op Facebook:

www.facebook.com/postdrogist
www.facebook.com/onlineluiers

Op Instagram:

@postdrogist
@onlineluiers