Laden...

Betaalmethoden 

Bij Postdrogist.nl en Onlineluiers.com kun je gebruik maken van de volgende betaalmethoden:

  • - Ideal
  • - AfterPay(achteraf betalen)
  • - Bancontact (niet beschikbaar in Nederland)
  • - Creditcard

De betalingen worden van je rekening afgeschreven via MultiSafePay.

AfterPay

AfterPay voert voor Postdrogist.nl en Onlineluiers.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u bij deze betaalmethode een betaalverplichting aangaat met AfterPay, u ontvangt per e-mail een digitale acceptgiro van AfterPay om het gekochte product(en) te betalen. U kunt betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van €150,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay dan kunt u betalen tot een bedrag van € 250,00. Ter goedkeuring van uw verzoek tot achteraf betaling voert AfterPay een gegevens controle uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het gewenste artikel afrekenen door een een andere betaalmethode te selecteren.  U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

iDEAL

iDEAL is de meest bekende betaalmethode in Nederland. Via uw vertrouwde bank kunt u online op een veilige manier betalen. Deze betaalmethode wordt ondersteund door Magento.

Bancontact

Bancontact voorheen MisterCash is de meest gebruikte betaalmethode voor online bestellingen in België. Veilige elektronische transacties via de debetkaart. Deze betaalmethode wordt ondersteund door Magento.

Creditcard

Het is mogelijk om met een creditcard te betalen op deze webshop. Het gaat hierbij om creditcards van Visa, Mastercard of American Express. Deze betaalmethode wordt ondersteund door Magento.