Laden...

Betaalmethoden 


Bij Postdrogist.nl en Onlineluiers.com kunt u gebruik maken van de volgende betaalmethoden:

- Ideal
- Bancontact (niet beschikbaar in Nederland)

- AfterPay


De betalingen worden van uw rekening afgeschreven via MultiSafePay namens De Haan E-commerce.

iDEAL
iDEAL is de meest bekende betaalmethode in Nederland. Via uw vertrouwde bank kunt u online op een veilige manier betalen. Tijdens het afrekenen van de bestelling zal u worden doorgestuurd naar de internetbankeiren omgeving van uw bank waar u veilig de betaling kunt verrichten volgens de methode van uw bank. Als de betaling is voltooid zult u automatisch een e-mail ontvangen met de bestelbevestiging. 

Bancontact/Mister Cash
Bancontact voorheen MisterCash is de meest gebruikte betaalmethode voor online bestellingen in België. Veilige elektronische transacties via de debetkaart. Bij het afrekenen vult u het kaartnummer en de vervaldatum van uw betaalpas in. Het bedrag zal dan automatisch van uw bank worden afgeschreven

AfterPay

Met AfterPay reket u de bestelling gemakkelijk, snel én veilig af. Hiervoor gaat u een betaalverplichting aan met Afterpay, de bestelling betaald u dan ook achteraf aan AfterPay. Afterpay is een externe organisatie die het achteraf betalen voor Postdrogist en Onlineluiers uit handen neemt. Een week na het verzenden van de bestelling ontvang je van Afterpay een factuur via e-mail of de Afterpay app, de AfterPay factuur dient u dan binnen 14 dagen via iDeal of per bankoverschrijving aan AfterPay te voldoen.