Verzenden & retourneren

Verzenden

Voor alle bestellingen geldt een tarief van €4,99 voor verzendkosten. Dit geldt voor zowel zendingen binnen Nederland als naar België.

Postdrogist.nl doet er alles aan om alle bestellingen zorgvuldig in te pakken en deze direct te verzenden. Wij werken samen met PostNL met een 24 uurs levering service. Dit betekent dat alle bestellingen die door ons worden aangeleverd aan PostNL de volgende dag moeten worden bezorgd. Ondanks de goede ervaringen met PostNL, kan het voorkomen dat een enkele bestelling de volgende dag niet wordt bezorgd. Wij adviseren om dan contact met ons op te nemen zodat wij kunnen uitzoeken wat de status is van deze bestelling. De ervaring leert dat dit soort situaties tijdens de feestdagen vaker voorkomen in verband met het aantal pakketten dat PostNL dient te verwerken.

Onze pakketten worden discreet verzonden. Aan de buitenkant van het pakket is niet te zien wat de inhoud is van het pakketje. 

Reycling

Om verspilling te voorkomen proberen wij zoveel mogelijk dozen te recyclen, zo sparen wij het milieu en kunnen we ook nog eens lagere prijzen rekenen voor u omdat we niet voor elke bestelling een doos moeten kopen.
Het kan dus voorkomen dat u een bestelling ontvangt in een doos die niet hoort bij het bestelde product.

Retourneren

U heeft een afkoelingsperiode van 90 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Wij zullen het bedrag binnen 3 werkdagen na ontvangst crediteren. Laat ons vantevoren wel even weten dat uw zending retour komt zodat wij de retour direct kunnen verwerken. U kunt dit telefonisch of per mail aan ons doorgeven. Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier ( zie einde algemene voorwaarden).

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument