Anti-Luis Lotion 100ml (Arkopharma)

Op voorraad
SKU
3578830149413
Aanbiedingsprijs € 11,69 Normale prijs € 18,96
De Arkopharma Anti Luis lotion bevat Dimeticon, een silicoon preparaat zonder pesticiden dat de luis onschadelijk maakt door er een filmlaagje omheen te vormen. De luis wordt op deze wijze afgesloten van lucht en is uitgeschakeld. Hoe werkt de Anti Luis Lotion? De lotion direct op het droog hoofdhaa ... lees meer

De Arkopharma Anti Luis lotion bevat Dimeticon, een silicoon preparaat zonder pesticiden dat de luis onschadelijk maakt door er een filmlaagje omheen te vormen. De luis wordt op deze wijze afgesloten van lucht en is uitgeschakeld. Hoe werkt de Anti Luis Lotion? De lotion direct op het droog hoofdhaar sprenkelen en zachtjes inwrijven. Na het inwrijven de lotion op natuurlijke wijze drogen. Na het aanbrengen van de lotion moeten handen goed gewassen worden. Aanbevolen wordt om na ongeveer 8 uur na deze behandeling het hoofdhaar te wassen met bij voorkeur ANTI LUIS shampoo. Herhaal de behandeling na 7 dagen.

Terwijl het haar nat is, stevig het haar uitkammen met een luizenkam ter verwijdering van de dode luizen en de neten. De zachte werking voorkomt irritatie aan de huid.
Arkopharma staat bekend om haar kwalitief hoogstaande producten op natuurlijke basis.

Meer informatie
Merk Arkopharma
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Anti-Luis Lotion 100ml (Arkopharma)
Uw waardering