Axe Deodorant Spray 150 ml Africa Fresh

-40%
Op voorraad
Aantal stuks in verpakking
1
SKU
8710447285312
Aanbiedingsprijs € 2,15 Normale prijs € 3,60
Een exotische geur die je zintuigen stimuleert. Zo ruik jij onweerstaanbaar lekker tijdens jouw wildste avonturen. • AXE Africa Bodyspray Deodorant 150 ml houdt je de hele dag fresh. • AXE Africa heeft een exotische en avontuurlijke geur. • Combineert de geur van citrus met fruitige bloemen ... lees meer

Axe Deodorant Spray 150 ml Africa Fresh

Een exotische geur die je zintuigen stimuleert. Zo ruik jij onweerstaanbaar lekker tijdens jouw wildste avonturen.
• AXE Africa Bodyspray Deodorant 150 ml houdt je de hele dag fresh.
• AXE Africa heeft een exotische en avontuurlijke geur.
• Combineert de geur van citrus met fruitige bloemen en een mysterieuze ondertoon van muskus.
• Robuust en mysterieus.Stimuleer je zintuigen en ruik onweerstaanbaar lekker.
• 0% aluminium zouten.
• Geschikt voor je hele bovenlichaam.

AXE Africa Bodyspray Deodorant
AXE Africa houdt je fresh gedurende de hele dag. Deze deodorant spray heeft een exotische en avontuurlijke geur. Het combineert de geur van citrus en fuitige bloemen met een mysterieuze ondertoon van muskus. AXE Africa stimuleert je zintuigen en zorgt dat jij onweerstaanbaar lekker ruikt tijdens jouw wildste avonturen. 

Hoe gebruik je het?
AXE Bodyspray Deodorant is geschikt om over je hele bovenlichaam te gebruiken. Goed schudden voor gebruik. 

Samenstelling
AXE Bodyspray Deodorant bevat 0% aluminium zouten. 

Find Your Magic
Alle AXE producten zijn speciaal ontworpen om jou er op je best uit te laten zien. En je lekker te laten ruiken met een geur die bij jou past. Het maakt namelijk niet uit wie je bent, hoe je er uit ziet of wat je doet. Je bent het meest aantrekkelijk als je helemaal jezelf bent. Dus work on it. Claim it. Own it. Find Your Magic.

Over AXE
In 1983 werd AXE voor het eerst in Frankrijk op de markt gebracht. Het presenteerde de allereerste geparfumeerde deodorant bodyspray: AXE Musk. Een combinatie van de bescherming van een effectieve deodorant met de zekerheid van een aantrekkelijke geur. Een nieuwe deodorant voor alle mannen was geboren. Ruim 30 jaar later blijven mannen in meer dan 80 landen over de hele wereld dagelijks de AXE ervaring beleven. Met ruim 20 verschillende geuren is de bodyspray nog steeds het bekendste product van AXE. Niet voor niks is AXE wereldwijd een van de populairste verzorgingsmerken voor mannen in zowel deodorant als douchegel!

Uitgebreide productinformatie

Ingrediënten

Alcohol denat,butane,isobutane,propane,parfum,ethylhexylglycerin,citronellol,coumarin,geraniol,,hexyl,linalool.

Bereidingsmethode

Spuit op een afstand van 15cm op het lichaam.

Veiligheid

Niet op beschadigde huid spuiten. Stop het gebruik bij uitslag of irritatie. Vermijd opzettelijk inademen. Kort drukken zonder langdurig te verstuiven. Enkel gebruiken in goed geventileerde ruimten. Niet in de richting van de ogen spuiten. Alleen voor beoogd doel gebruiken. GEVAAR: Zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet in open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C. Buiten het bereik van kinderen houden.

Meer informatie
Merk Axe
Type Deodorant
Lijn Africa Fresh
Geslacht Man
Inhoud (ml) 150
Aantal stuks in verpakking 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Axe Deodorant Spray 150 ml Africa Fresh
Uw waardering