Bruynzeel Vloerolie 2.5 liter

-33%
Niet op voorraad
Aantal stuks in verpakking
1
SKU
8710322221749
Aanbiedingsprijs € 33,12 Normale prijs € 49,68
BruynzeelVloerolie is bestemd voor houten vloeren, sportvloeren , betonvloeren, asfaltvloeren en hardhouten trappen. Vloerolie geeft de vloer de vereiste voeding, houdt de vloer stroef en gaat slijtage en vlek-vorming tegen.

Bruynzeel Vloerolie 2.5 liter

Bruynzeel Vloerolie is bestemd voor houten vloeren, sportvloeren , betonvloeren, asfaltvloeren en hardhouten trappen. Vloerolie geeft de vloer de vereiste voeding, houdt de vloer stroef en gaat slijtage en vlek-vorming tegen.

 

Over Bruynzeel

Gezelligheid, familie en vrienden: dat hoort bij Bruynzeel. Uitdrukking geven aan je fantasie, helpen aan ontwikkeling in schrijven, tekenen, kleuren en schilderen. Kinderen leren schrijven met het ergonomische Triple Grip en ontwikkelen hun creativiteit met het uitgebreide kinderkleurassortiment. Tieners gebruiken het hele assortiment om hun expressie te tonen, maar herkennen zich vooral in het coole mXz en Back to School collectie. Volwassenen kunnen hun creativiteit ontwikkelen met Bruynzeel Design. En niet te vergeten het uitgebreide functionele assortiment voor (jong)volwassenen dat uitdaagt om lekker mee te werken.

Meer informatie
Merk Bruynzeel
Aantal stuks in verpakking 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bruynzeel Vloerolie 2.5 liter
Uw waardering