L'Oréal Paris Nachtcrème 50 ml Triple Active Hydraterend

Aanbiedingsprijs € 7,18 Normale prijs € 10,77
Op voorraad
SKU
3600521757277
Alle leeftijden. Geschikt voor alle huidtypen. 1. VOEDT: Triple Active Nacht is verrijkt met Glycerol en garandeert een optimale hydratatie. 2. ONTSPANT: gedurende de nacht, het moment bij uitstek voor de celvernieuwing, ontspant de huid zich en kalmeert ze om fris te zijn bij het wakker worden. ... lees meer

L'Oréal Paris Nachtcrème 50 ml Triple Active Hydraterend


Alle leeftijden. Geschikt voor alle huidtypen.

1. VOEDT: Triple Active Nacht is verrijkt met Glycerol en garandeert een optimale hydratatie.
2. ONTSPANT: gedurende de nacht, het moment bij uitstek voor de celvernieuwing, ontspant de huid zich en kalmeert ze om fris te zijn bij het wakker worden.
3. HERSTELLEN: de intense werking helpt de beschermende barrière van de huid te herstellen,

Het resultaat
Na het aanbrengen is de huid perfect gehydrateerd, gevoed, comfortabel en soepel. Bij het wakker worden is de huid fris, ontspannen en stralender.

Hoe te Gebruiken?
Elke avond te gebruiken op een perfect gereinigde huid.

 

Over L’Oréal

L’Oréal is wereldwijd actief, met overal dezelfde kenmerkende stijl: door innovatief te zijn en aan zo veel mogelijk consumenten de beste producten te bieden, tegen de beste prijs. Een filosofie die begint bij het onderzoek in laboratoria en de wens om professionele kennis breed toegankelijk te maken.

 

Met haar continue streven naar uitmuntende resultaten, werkt L’Oréal aan de toekomst van schoonheid. Onze authenticiteit en betrokkenheid bij vrouwen en mannen over de hele wereld, hebben ons in staat gesteld om wereldwijd de multi-etnische nr. 1 te worden op het gebied van schoonheid.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L'Oréal Paris Nachtcrème 50 ml Triple Active Hydraterend
Uw waardering