Dermolin Crème 75 ml Herstellende

-23%
Niet op voorraad
SKU
8710276400429
Aanbiedingsprijs € 6,35 Normale prijs € 8,25
Dermolin rijke herstellende crème ondersteunt het herstel van rode of droge plekjes op je gezicht of lichaam, zoals kwetsbare en schrale plekjes, ruwe ellebogen, handen of knieën. Het actief haverextract Symcalmin® verzacht en kalmeert de huid. De crème is intensief hydraterend vanwege het Penta ... lees meer

Dermolin Crème 75 ml Herstellende

Dermolin rijke herstellende crème ondersteunt het herstel van rode of droge plekjes op je gezicht of lichaam, zoals kwetsbare en schrale plekjes, ruwe ellebogen, handen of knieën. Het actief haverextract Symcalmin® verzacht en kalmeert de huid. De crème is intensief hydraterend vanwege het Pentavitin® en Ureum en vult de huideigen lipiden aan. Het Panthenol ondersteunt het huidherstel.

 

Over Dermolin

Dermolin is ontstaan uit een samenwerkingsverband van vijf dermatologen van diverse academische ziekenhuizen in Nederland. Zij stelden zich ten doel om een lijn van reinigende en verzorgende producten op de markt te brengen ter ondersteuning van een dermatologische behandeling.

Dermolin is met zorg samengesteld om irritatie en overgevoeligheid van de huid te voorkomen en ondersteunt het herstel van de natuurlijke beschermlaag van de huid.

Bij de ontwikkeling is extra aandacht besteed aan het gebruik bij huidaandoeningen zoals, huidirritatie, allergische reacties, eczeem en psoriasis.

Meer informatie
Merk Dermolin
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dermolin Crème 75 ml Herstellende
Uw waardering