Dove Deodorant Spray 150 ml Invisible Dry

-38%
Op voorraad
Aantal stuks in verpakking
1
SKU
8710908499395
Aanbiedingsprijs € 1,85 Normale prijs € 3,00
Bewezen onzichtbaar op 100 kleuren! Dove Invisible Dry Deodorant Spray beschermt zowel je oksels als je kleding. Deze deodorant is de perfecte oplossing tegen witte strepen en gele vlekken in je kleding. Dove Invisible Dry Anti-transpirant Spray is de eerste deodorant die bewezen onzichtbaar is op z ... lees meer

Dove Deodorant Spray 150 ml Invisible Dry

Dove Invisible Dry Deodorant Spray beschermt je kleding tegen witte strepen en gele vlekken.

Bewezen onzichtbaar op 100 kleuren! Dove Invisible Dry Deodorant Spray beschermt zowel je oksels als je kleding. Deze deodorant is de perfecte oplossing tegen witte strepen en gele vlekken in je kleding. Dove Invisible Dry Anti-transpirant Spray is de eerste deodorant die bewezen onzichtbaar is op zwart, wit en 100 andere kleuren en geeft je de vrijheid om felle, vrolijke en gewaagde kleuren te dragen zonder dat de anti-transpirant hierop afgeeft. Dove Invisible Deodorant Spray is de enige deodorant die naast de 48 uur bescherming tegen transpiratie, ook je huid verzorgt met hydraterende crème. Het bevat namelijk de unieke 1/4 hydraterende crème van Dove en vitamine E. De huid wordt hier voelbaar zachter en zichtbaar gladder door. Bovendien bevat deze milde formule 0% alcohol, dus is deze deodorant ook geschikt voor de gevoelige huid. Laat zelfvertrouwen beginnen bij je oksels, en voel je optimaal verzorgd en beschermd met Dove Original Anti-transpirant Spray. Combineer deze deodorant met je kleurigste kleding en vergeet vlekken op je kleding voor altijd. Ontdek de beste (dagelijkse) verzorging voor je oksels en kleding. Probeer Dove Invisible Dry Deodorant Spray nu zelf voor mooie, zachte oksels en 48 uur effectieve bescherming tegen zweet. Voel je mooi met Dove!

Dove’s visie
slechts 4% van de vrouwen zou zichzelf als 'mooi' beschrijven en onzekerheid over het uiterlijk begint al op jonge leeftijd.
6 van de 10 meisjes maken zich zoveel zorgen over hun uiterlijk dat ze niet volop deelnemen aan het dagelijkse leven – zwemmen en sporten, naar de dokter of naar school gaan, of gewoon hun mening geven.
Dove vindt dat echte schoonheid moet staan voor zelfvertrouwen in plaats van onzekerheid. Daarom probeert het merk vrouwen een positiever beeld te geven van hun eigen uiterlijk, hun zelfvertrouwen te verbeteren en het beste uit zichzelf te halen.

• Ontwikkeld om je huid te verzorgen en je oksels glad en zacht te houden.
• Bevat de unieke 1/4 hydraterende crème van Dove en vitamine E om je huid te verzorgen.
• Met de gebruikelijke 48 uur bescherming van Dove.
• Een milde formule voor je oksels, met 0% alcohol.
• Bewezen onzichtbaar op 100 kleuren!
• De beste verzorging voor je oksels.

Meer informatie
Merk Dove
Type Deodorant
Lijn Invisble Dry
Geur Invisble Dry
Inhoud (ml) 150
Aantal stuks in verpakking 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dove Deodorant Spray 150 ml Invisible Dry
Uw waardering