Dove Douchegel 250 ml Women Go Fresh Restore Vijg & Bloesem

Niet op voorraad
SKU
8712561652445
Aanbiedingsprijs € 2,38 Normale prijs € 3,57
Dove Douchecrème Go Fresh Vijg & Oranjebloesem is een lekkere verzorgende douchecrème met de geur van vijg en oranjebloesem. Deze douchegel geeft de perfecte balans van frisheid en verzorging. De douchegel zorgt voor een opwekkende verfrissing die je ook echt voelt.

Dove Douchegel 250 ml Women Go Fresh Restore Vijg & Bloesem

Dove Douchecrème Go Fresh Vijg & Oranjebloesem is een lekkere verzorgende douchecrème met de geur van vijg en oranjebloesem. Deze douchegel geeft de perfecte balans van frisheid en verzorging. De douchegel zorgt voor een opwekkende verfrissing die je ook echt voelt.

 

Over Dove

Dove is het grootste merk ter wereld in producten voor persoonlijke verzorging. Dove begon in 1957 met het ontwikkelen van zeep met hydraterende crème, en bracht in 1980 als eerste de hydraterende wasgel op de markt. Na de introductie van Dove in Nederland en België, is het in beide landen uitgegroeid tot een van de grootste merken binnen persoonlijke verzorging. Dove staat bekend om haar vele producten en haar "Tijd voor echte schoonheid' campagne. Dove wil dat vrouwen weten dat schoonheid niet alleen wordt bepaald door de buitenkant, maar ook van binnenuit komt. En om al die verschillende schoonheden goed uit te laten komen heeft Dove een groot assortiment aan producten voor persoonlijke verzorging die mild zijn voor huid en haar. Dove is groot in verschillende productcategorieën. 

Meer informatie
Merk Dove
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dove Douchegel 250 ml Women Go Fresh Restore Vijg & Bloesem
Uw waardering