Dubro Anti Schimmel Spray 600 ml

Niet op voorraad
SKU
8711106025447
Aanbiedingsprijs € 4,59 Normale prijs € 6,93
Dubro Antischimmel Sprayis een super krachtig schoonmaakmiddel dat eenvoudig en effectief schimmels (zwarte aanslag) doodt en algen (groene aanslag)- en vochtplekken verwijdert. Zijn krachtige werking is te danken aan de nieuwe, snelle en professionele formule. Dubro Antischimmel Spray is zowel binn ... lees meer

Dubro Anti Schimmel Spray 600 ml

 

Dubro Antischimmel Sprayis een super krachtig schoonmaakmiddel dat eenvoudig en effectief schimmels (zwarte aanslag) doodt en algen (groene aanslag)- en vochtplekken verwijdert. Zijn krachtige werking is te danken aan de nieuwe, snelle en professionele formule. Dubro Antischimmel Spray is zowel binnen als buiten te gebruiken en werkt tevens op natte plekken. De spray zit verpakt per 600ml, goed voor 2-3 m² wand of 6-8 m² voegen.

Dubro Antischimmel Spray is te gebruiken voor het schoonmaken van (tegel)wanden en voegen in badkamer, douche, toilet, keuken, kelder, souterrain, sauna, zwembad, garage en schuur. Ook voor buitentoepassing zoals gevel, balkon, plantenbak, tuinbeeld e.d.

Hoe te gebruiken?
Dubro Antischimmel bleekt grijs en zwart beschimmelde plaatsen en groene algenplekken. Schimmels en algen vooraf niet verwijderen. Moslagen wegsteken. De verstuiver gebruiksklaar maken door de spuitmond een kwartslag te draaien. Voorkom spatten, altijd eerst de spuitmond draaien en pas daarna sprayen.

Spray het oppervlak vanaf 3-5 cm en 10 minuten in laten werken. Reinig het behandelde oppervlak vervolgens grondig met spons en water. Herhaal de gehele behandeling (sprayen en reinigen) bij sterke vervuiling en in het geval van elastische voegen (bijvoorbeeld siliconenkit). Na gebruik de verstuiver sluiten door de spuitmond een kwartslag terug te draaien.

Meer informatie
Merk Dubro
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dubro Anti Schimmel Spray 600 ml
Uw waardering