Get Plugged Sleep Plugs - 7 Paar

Op voorraad
SKU
8717931560535
Aanbiedingsprijs € 4,96 Normale prijs € 7,44
Productbeschrijving Deze Sleep Plugs zijn de zachtste oordopjes op de markt. Het draagcomfort is daardoor van een bijzonder hoog niveau. Daarnaast hebben de Sleep Plugs een zeer hoge dempingsfactor. De Sleep Plugs kunnen worden gebruikt als je behoefte hebt aan stilte en rust als je gaat slapen, id ... lees meer

Productbeschrijving

Deze Sleep Plugs zijn de zachtste oordopjes op de markt. Het draagcomfort is daardoor van een bijzonder hoog niveau. Daarnaast hebben de Sleep Plugs een zeer hoge dempingsfactor. De Sleep Plugs kunnen worden gebruikt als je behoefte hebt aan stilte en rust als je gaat slapen, ideaal als je moeilijk in slaap komt en snel wordt gewekt door alle soorten geluiden.
 

Over Get Plugged

Een feestje hier, een festival daar en op vrijdag een avondje naar de discotheek. En voor het volgende weekend heb jij kaartjes weten te bemachtigen voor dat ene concert. Aan muziek bij jou geen tekort. Gemiddeld hoor jij misschien wel elke dag een paar uur jouw favoriete plaatjes. Hartstikke leuk om naar te luisteren, maar dit is niet altijd goed voor je oren. De oordopjes van Get Plugged bieden de oplossing voor jou. Get Plugged heeft verschillende lijnen oordopjes, waardoor jouw oren altijd goed beschermd worden. Er zijn speciale oordopjes voor concerten, maar ook een aantal die extra fijn zijn om na het concert rustig te kunnen slapen. Daarnaast zijn er speciale oordopjes voor zwemmen en vliegen. De oordopjes van Get Plugged geven niet alleen bescherming aan jouw oren, maar ook rust. Je wilt natuurlijk volgende week wel nog steeds jouw favoriete muziek kunnen horen, toch?
Meer informatie
Merk Get Plugged
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Get Plugged Sleep Plugs - 7 Paar
Uw waardering