Gillette Fusion Proglide Power - 8 scheermesjes

Aanbiedingsprijs € 24,95 Normale prijs € 39,95
Niet op voorraad
SKU
4902430501033
Gillette is Nederlands bekendste scheermerk. Door constante innovatie lukt het Gillette om een zo goed mogelijk product te leveren voor het beste scheerresultaat! Gillette heeft voor ieder huidtype verschillende productlijnen, zodat er voor iedereen een passend scheermesje beschikbaar is.

Productomschrijving Gillette Fusion Power Scheermesjes

Gillette is Nederlands bekendste scheermerk. Door constante innovatie lukt het Gillette om een zo goed mogelijk product te leveren voor het beste scheerresultaat! Gillette heeft voor ieder huidtype verschillende productlijnen, zodat er voor iedereen een passend scheermesje beschikbaar is.

 

De Gillette Fusion power scheermesjes hebben een scheeroppervlakte van 5 mesjes en geven hiermee veel meer comfort. Zels aan de lastige plekjes, zoals bakkebaarden, onder de neus of langs de snor,  is gedacht: de mesjes hebben aan de achterzijde een precisie trimmer mesje waardoor je ook deze plekjes glad kunt scheren.

 

Scheermesjes van Gillette Fusion power zijn voorzien van een Lubrastrip indicator. Deze indicator geeft aan wanneer het mesje vervangen dient te worden. Zodra deze strip wit kleurt, is het tijd om het mesje te vervangen voor het beste scheerresultaat. Ook heeft de Gillette Fusion power een verbeterde ergonomische handgreep waardoor je het mesje nog meer onder controle hebt.

 

Deze verpakking bestaat uit 8 scheermesjes

 

Kenmerken Gillette Fusion power Scheermesjes

De Gillette Fusion power is herkenbaar aan een aantal kernmerken: 

·         5-mesjestechnologie waardoor de druk op de huid wordt vermindert

·         Precisie trimmer aan de achterzijde van het mesje

·         Lubrastrip indicator om aan te geven wanneer het mesje versleten is en vervangen moet worden

·         Inhoud: 8 scheermesjes

 

Door de speciale 5-mesjestechnologie zijn de mesjes van het mesje dichter bij elkaar geplaatst om de druk op de huid te helpen verminderen. Deze geavanceerde scheermesjes zorgen voor een gladdere, comfortabelere scheerervaring en resulteren dus ook in een mooiere, gladdere huid. 

 

Gillette is als sinds 1900 bezig met het ontwikkelen van de beste scheermesjes. Doordat zij al jarenlang bezig zijn met het beste scheermesjes voor iedere persoon, hebben zij een enorm assortiment ontwikkeld waarbij voor iedereen wel een geschikt scheermesje te vinden is. Zeker in combinatie met Gillette scheerschuim geven deze mesjes een optimaal resultaat wat alleen met Gillette bereikt kan worden!

 

Meer over Gillette 

Gillette heeft eindeloos veel verschillende mesjes, scheerschuimen, accessoires en nog veel meer andere producten. Als je een scheermesje uit gaat kiezen, omdat je niet meer tevreden bent met de huidige, of gewoon toe bent aan een nieuwe, kan het erg lastig zijn. Lees hier de blog over Gillette scheermesjes waarin alle mesjes van Gillette toegelicht worden.

 

Gillette is het meest bekende scheermesjes merk in Nederland. Dat is ook niet zo gek. Gillette is namelijk al sinds 1900 bezig met het ontwikkelen van de allerbeste scheermesjes en probeert constant te innoveren. King C. Gillette wilde in 1900 een zo dun mogelijk mesje maken. Hoog opgeleide wetenschappers verklaarde hem voor gek en vertelde C. Gillette dat dit niet mogelijk was. In 1901 lukt het toch! Sindsdien is Gillette niet meer te stoppen en wordt er constant geïnnoveerd om een zo goed mogelijk scheerresultaat te behalen.

 

 

Profiteer jij van deze super actie van Gillette Fusion power scheermesjes van maar liefst 8 stuks? Bestel vandaag nog en scheer morgen al met jouw nieuwe mesjes van Gillette Fusion power. 

Meer informatie
Levertijd Vandaag
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gillette Fusion Proglide Power - 8 scheermesjes
Uw waardering