Gillette Scheergel 250 ml Gevoelige Huid

Op voorraad
SKU
7702018404551
Aanbiedingsprijs € 2,55 Normale prijs € 3,95
Behalve innovatieve scheersystemen heeft Gillette ook de bijpassende scheegels. Deze Gillette regular scheergel gaat uiteraard goet samen met alle Gillette scheersysteem. Deze Gillette scheergel bevat gladmakende ingrediënten die zorgen voor een hoogwaardige scheerbeurt.

Gillette Scheergel 250 ml Gevoelige Huid

Behalve innovatieve scheersystemen heeft Gillette ook de bijpassende scheegels. Deze Gillette gevoelige huid scheergel gaat uiteraard goet samen met alle Gillette scheersysteem. Deze Gillette scheergel bevat gladmakende ingrediënten die zorgen voor een hoogwaardige scheerbeurt.

 

Gillette is als sinds 1900 bezig met het ontwikkelen van de beste scheermesjes. Doordat zij al jarenlang bezig zijn met het beste scheermesjes voor iedere persoon, hebben zij een enorm assortiment ontwikkeld waarbij voor iedereen wel een geschikt scheermesje te vinden is. Zeker in combinatie met Gillette scheerschuim geven deze mesjes een optimaal resultaat wat alleen met Gillette bereikt kan worden!

Kenmerken Gillette Scheergel Gevoelige huid

  • Voorzien van gladmakende ingrediënten voor een hoogwaardige scheerbeurt

  • Geschikt voor de gevoelige huid

  • Goed te gebruiken in combinatie met de Gillettescheersystemen

  • Inhoud: 1 stuk, 250ml

Om maximaal resultaat te behalen uit iedere scheerbeurt de scheergel 1 minuut voor het scheren aanbrengen. Hierdoor wordt het gezichtshaar nog zachter en zal het scheren makkelijker gaan. 

 

Meer over Gillette

Gillette is het meest bekende scheermesjes merk in Nederland. Dat is ook niet zo gek. Gillette is namelijk al sinds 1900 bezig met het ontwikkelen van de allerbeste scheermesjes en probeert constant te innoveren. King. C Gillette wilde in 1900 een zo dun en scherp mogelijk wegewerp scheermesje maken. Het mesje moest zo goed zijn dat de opgeleide wetenschappers het voor onmogelijk hielden om deze zo te vormen. In 1901 heeft hij het onmogelijke mogelijk gemaakt met zijn baanbrekende innovatie: het wegwerp scheermesje! Gillette heeft als missie altijd te blijven innoveren om zo altijd de beste mesjes te kunnen maken. Hun motto is ""Wij stoppen pas met het maken van scheersystemen als we ze niet meer kunnen verbeteren.""

 

Bestel vandaag nog de Gillette Scheergel Regular en scheer morgen al met het bekendste scheermerk van Nederland!

Meer informatie
Merk Gillette
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gillette Scheergel 250 ml Gevoelige Huid
Uw waardering