Jordan Tandenstokers 140 stuks Double Ended Extra Thin

-40%
Op voorraad
Aantal stuks in verpakking
140
SKU
7038513909117
Aanbiedingsprijs € 1,59 Normale prijs € 2,65
Voor personen met een smalle ruimte tussen de tanden raden we de ‘extra thin’ tandenstokers aan. Deze dubbelzijdige tandenstokers met mintsmaak bevatten ook fluoride. Het bevochtigen van de tandenstoker in de mond voor gebruik, maakt de tandenstoker sterker waardoor deze minder snel zal breken. ... lees meer

Jordan Tandenstokers 140 stuks Double Ended Extra Thin

De Jordan Tandenstokers Extra Dun zijn speciaal ontworpen voor mensen met kleine tot zeer kleine ruimtes tussen de tanden en kiezen. De driehoekig gekante vorm zorgt voor extra goed bereik tussen de tanden. De tandenstokers zijn dubbel gekant, waardoor je beide uiteinden kunt gebruiken. De stokers bevatten mint en fluoride, voor optimale frisheid en reiniging. Ze zijn per 140 stuks verpakt in een wit transparante pocket pack.

Jordan Tandenstokers Extra Dun
- voor mensen met kleine tot zeer kleine ruimtes tussen de tanden en kiezen
- driehoekig gekante vorm zorgt voor extra goed bereik tussen de tanden
- bevatten mint en fluoride
- in witte transparante pocket verpakking
- 140 stuks per verpakking 

Over Jordan

In de wereld van gebits- en mondverzorging is Jordan al jaren een toonaangevend merk. Het merk heeft alles wat nodig is voor de beste dagelijkse verzorging en bescherming van je tanden. Zo biedt het tandenborstels, tandenstokers maar ook mondwater en flosdraad. Jordan werd al in 1837 opgericht door de Deense W. Jordan. Inmiddels is het merk in Oslo Noorwegen gevestigd en stuurt het vanuit daar productexport naar landen over de hele wereld aan. Het merk houdt sterk rekening met het veranderen van je gebit en biedt dan ook voor iedere levensfase verschillende producten.

Meer informatie
Merk Jordan
Type Tandenstokers
Lijn Double Ended Extra Thin
Aantal stuks in verpakking 140
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Jordan Tandenstokers 140 stuks Double Ended Extra Thin
Uw waardering