Jordan Floss 36 stuks 3 in 1

-25%
Op voorraad
Aantal stuks in verpakking
36
SKU
7038516858108
Aanbiedingsprijs € 1,99 Normale prijs € 2,65
3-in-1 flosser, tandenstoker en tongschraper. De flosse verwijdert tandplak tussen de tanden effectief en verwijdert voedsel van tussen de tanden en stimuleert het tandvlees. Verder zorgt de tongschraper ervoor dat bacteriën op de tong verwijdert worden en dat je weer een frisse adem hebt de hele d ... lees meer

Jordan Floss 36 stuks 3 in 1

Verwijder tandplak en voedselresten met de Jordan 3-in-1 Flosser. Je kunt de flosser op 3 manieren gebruiken: als flossdraad, tandenstoker en tongschraper.

Gebruik de Jordan 3-in-1 Flosser als:
* flossdraad: het flossdraad heeft een waxlaagje en verwijdert tandplak effectief.
*tongschraper: de tongschraper maakt je tong schoon, waardoor je een frissere adem krijgt.
*tandenstoker: de getextureerde tandenstoker verwijdert etensresten en stimuleert je tandvlees.

Over Jordan

In de wereld van gebits- en mondverzorging is Jordan al jaren een toonaangevend merk. Het merk heeft alles wat nodig is voor de beste dagelijkse verzorging en bescherming van je tanden. Zo biedt het tandenborstels, tandenstokers maar ook mondwater en flosdraad. Jordan werd al in 1837 opgericht door de Deense W. Jordan. Inmiddels is het merk in Oslo Noorwegen gevestigd en stuurt het vanuit daar productexport naar landen over de hele wereld aan. Het merk houdt sterk rekening met het veranderen van je gebit en biedt dan ook voor iedere levensfase verschillende producten.

Meer informatie
Merk Jordan
Type Kunstgebitverzorging
Lijn Floss
Aantal stuks in verpakking 36
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Jordan Floss 36 stuks 3 in 1
Uw waardering