L'oreal Eyebrow Artist Plumper Light/Medium

Niet op voorraad
SKU
3600522734482
Aanbiedingsprijs € 7,49 Normale prijs € 9,45
De Brow Artist Plumper is de innovatieve wenkbrauwmascara van L"Oréal Paris. De niet-plakkende formule in combinatie met het perfecte borsteltje geeft de wenkbrauwen kleur en volume. De formule is waterproof en glimt niet. De Brow Artist Plumper is verkrijgbaar in drie kleuren: transparant, blond e ... lees meer

L'oreal Eyebrow Artist Plumper Light/Medium

De Brow Artist Plumper is de innovatieve wenkbrauwmascara van L"Oréal Paris. De niet-plakkende formule in combinatie met het perfecte borsteltje geeft de wenkbrauwen kleur en volume. De formule is waterproof en glimt niet. De Brow Artist Plumper is verkrijgbaar in drie kleuren: transparant, blond en dark brunette. 
HET RESULTAAT
Door de unieke formule van de Brow Artist Plumper krijgen de wenkbrauwen meer volume en een intensere kleur. De wenkbrauwen blijven de hele dag in model door de niet-plakkende gel. 

HOE TE GEBRUIKEN?
Kies eerst de kleur die het beste bij je wenkbrauwen past. Verspreid vervolgens de formule over de gehele wenkbrauwen. Met het borsteltje breng je de wenkbrauwen perfect in vorm.

Over L’Oréal Paris

L’Oréal Paris is wereldwijd actief, met overal dezelfde kenmerkende stijl: door innovatief te zijn en aan zo veel mogelijk consumenten de beste producten te bieden. Een filosofie die begint bij het onderzoek in laboratoria en de nieuwste technologieën voor een breed publiek toegankelijk te maken. Onze ambassadeurs en ambassadrices, iconen op het gebied van kunst, mode en schoonheid, zijn gedreven en talentvolle persoonlijkheden. Mannen en vrouwen van alle leeftijd, uitstraling en oorsprong, wiens visie, betrokkenheid en talent een bron van inspiratie is voor ons tijdperk. De filosofie van L’Oréal Paris is dat iedereen, ongeacht zijn of haar leeftijd, geslacht, oorsprong of uiterlijk "het waard is". L’Oréal Paris staat voor schoonheid en ieders recht om stijlvol en zelfbewust ouder te worden.

Meer informatie
Merk L'Oreal
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L'oreal Eyebrow Artist Plumper Light/Medium
Uw waardering