L'Oreal Paris False Lash Wings Waterproof Mascara Zwart

Niet op voorraad
SKU
3600522367635
Aanbiedingsprijs € 11,99 Normale prijs € 12,40
De False Lash Wings mascara van L'Oréal Paris zorgt voor een intens valse wimper-effect. De asymmetrische borstel van deze mascara bereikt iedere wimper van hoek tot hoek, en lift de buitenste wimpers waardoor deze 2x meer zichtbaar worden. De unieke formule met 1,2mm vezels laat de wimpers soepel ... lees meer

L'oreal Mascara False Lash Wings WP

De False Lash Wings mascara van L'Oréal Paris zorgt voor een intens valse wimper-effect. De asymmetrische borstel van deze mascara bereikt iedere wimper van hoek tot hoek, en lift de buitenste wimpers waardoor deze 2x meer zichtbaar worden. De unieke formule met 1,2mm vezels laat de wimpers soepel aanvoelen en geeft een lichtgewicht volume.

HET RESULTAAT
Een flirterige oogopslag en intense wimpers, maximaal uitgewaaierd tot de buitenste ooghoeken, zoals de vleugels van een vlinder. De waterproof formule zorgt ervoor dat het water wordt afgestoten en de mascara langdurig blijft zitten.

HOE TE GEBRUIKEN?
Versterk de uitstraling van je ogen door de False Lash Wings mascara te combineren met de Superliner Silkissime eyeliner.

Over L’Oréal Paris

L’Oréal Paris is wereldwijd actief, met overal dezelfde kenmerkende stijl: door innovatief te zijn en aan zo veel mogelijk consumenten de beste producten te bieden. Een filosofie die begint bij het onderzoek in laboratoria en de nieuwste technologieën voor een breed publiek toegankelijk te maken. Onze ambassadeurs en ambassadrices, iconen op het gebied van kunst, mode en schoonheid, zijn gedreven en talentvolle persoonlijkheden. Mannen en vrouwen van alle leeftijd, uitstraling en oorsprong, wiens visie, betrokkenheid en talent een bron van inspiratie is voor ons tijdperk. De filosofie van L’Oréal Paris is dat iedereen, ongeacht zijn of haar leeftijd, geslacht, oorsprong of uiterlijk "het waard is". L’Oréal Paris staat voor schoonheid en ieders recht om stijlvol en zelfbewust ouder te worden.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L'Oreal Paris False Lash Wings Waterproof Mascara Zwart
Uw waardering