L'Oreal Mascara False Lash XFiber Black

Op voorraad
SKU
3600523593736
Aanbiedingsprijs € 11,89 Normale prijs € 14,20
Ontdek de perfecte synergie tussen de nieuwe ultra-omhullende, zwarte waterproof formule en het korset-borsteltje. Dankzij zijn quick-volume technologie, verdikt en omhult de waterproof formule elk wimperhaartje voor een onmiddellijk excessief volume. Het korset-borsteltje omhult de wimperhaartjes v ... lees meer

Bereikt meer dan met een klassieke mascara: Overdadige wimpers met extreem volume, 2x waterproof, omhuld met intens zwart. Waterproof mascara met 20x meer vezels*.

- Waterproof mascara met 20x meer vezels
- Valse wimpers effect
- Korset-borsteltje omhult de wimperhaartjes vanaf de wimperaanzet en scheidt deze voor een mooi effect
- Wimpers zijn verdikt en intens gedefinieerd
- Volume zonder klontjes

EXTREEM VOLUME EN DEFINITIE WATERPROOF MASCARA
Ontdek de perfecte synergie tussen de nieuwe ultra-omhullende, zwarte waterproof formule en het korset-borsteltje. Dankzij zijn quick-volume technologie, verdikt en omhult de waterproof formule elk wimperhaartje voor een onmiddellijk excessief volume. Het korset-borsteltje omhult de wimperhaartjes vanaf de wimperaanzet en scheidt deze voor een mooi effect. De wimpers zijn verdikt en intens gedefinieerd.

EXTREEM VERLENGENDE WATERPROOF MASCARA
Verrijkt met 20 keer meer vezels* wordt de waterproof formule van de mascara aangebracht met een gebogen borsteltje om de wimpers excessief te verlengen. De vezels in de waterproof formule omhullen de wimpers voor een extreme verlenging zonder klonters en zonder in de ogen te komen.

Meer informatie
Merk L'Oreal
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L'Oreal Mascara False Lash XFiber Black
Uw waardering