L'oreal Mascara Volume 1Million Black

Op voorraad
SKU
3600521821152
Aanbiedingsprijs € 11,29 Normale prijs € 14,05
L'Oréal Paris geeft een nieuwe dimensie aan volume mascara. De borstel van de Volume Million Lashes mascara is ultra-flexibel en geeft de wimpers meer volume dankzij de vele borstelhaartjes. Iedere wimper wordt omhuld vanaf de aanzet tot aan de punt. Het resultaat Wimpers zijn zichtbaar vermenigvul ... lees meer

L'oreal Mascara Volume 1Million Black

L'Oréal Paris geeft een nieuwe dimensie aan volume mascara. De borstel van de Volume Million Lashes mascara is ultra-flexibel en geeft de wimpers meer volume dankzij de vele borstelhaartjes. Iedere wimper wordt omhuld vanaf de aanzet tot aan de punt.

Het resultaat
Wimpers zijn zichtbaar vermenigvuldigd, iedere wimper tot 3x meer volume… alsof je een miljoen wimpers hebt!

Hoe te Gebruiken?
Combineer de Volume Million Lashes mascara met de vloeibare eyeliner Super liner Perfect Slim voor een nog intensere blik.

Over L’Oréal Paris

L’Oréal Paris is wereldwijd actief, met overal dezelfde kenmerkende stijl: door innovatief te zijn en aan zo veel mogelijk consumenten de beste producten te bieden. Een filosofie die begint bij het onderzoek in laboratoria en de nieuwste technologieën voor een breed publiek toegankelijk te maken. Onze ambassadeurs en ambassadrices, iconen op het gebied van kunst, mode en schoonheid, zijn gedreven en talentvolle persoonlijkheden. Mannen en vrouwen van alle leeftijd, uitstraling en oorsprong, wiens visie, betrokkenheid en talent een bron van inspiratie is voor ons tijdperk. De filosofie van L’Oréal Paris is dat iedereen, ongeacht zijn of haar leeftijd, geslacht, oorsprong of uiterlijk "het waard is". L’Oréal Paris staat voor schoonheid en ieders recht om stijlvol en zelfbewust ouder te worden.

 

Meer informatie
Merk L'Oreal
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L'oreal Mascara Volume 1Million Black
Uw waardering