L'oreal Mascara Volume 1Million Brown

Op voorraad
SKU
3600521846292
Aanbiedingsprijs € 11,29 Normale prijs € 14,05
Creëer mega volume met de Miss Manga Black Angel mascara van L'Oréal Paris. Geef je bovenste en onderste wimpers een boost met de unieke flexibele 360 graden borstel. Met Miss Manga mascara creëer jij mega grote ogen met intense wimpers. Kies uit de Miss Manga zwart, de Miss Manga waterproof en d ... lees meer

L'oreal Mascara Volume 1Million Brown

Creëer mega volume met de Miss Manga Black Angel mascara van L'Oréal Paris. Geef je bovenste en onderste wimpers een boost met de unieke flexibele 360 graden borstel. Met Miss Manga mascara creëer jij mega grote ogen met intense wimpers. Kies uit de Miss Manga zwart, de Miss Manga waterproof en de Miss Manga Black Angel.

HET RESULTAAT
De extra brede basis van de borstel geeft de bovenste wimpers tot 15x meer volume. De onderste wimpers worden benadrukt door het extra smalle uiteinde van het borsteltje.

HOE TE GEBRUIKEN?
De 360 graden borstel zorgt ervoor dat je de steel van de mascara in iedere gewenste richting kunt buigen, en de mascara heel eenvoudig kunt aanbrengen zonder te vlekken. Geef je ogen extra impact door de Miss Manga mascara te combineren met de Superliner Blackbuster.

Over L’Oréal Paris

L’Oréal Paris is wereldwijd actief, met overal dezelfde kenmerkende stijl: door innovatief te zijn en aan zo veel mogelijk consumenten de beste producten te bieden. Een filosofie die begint bij het onderzoek in laboratoria en de nieuwste technologieën voor een breed publiek toegankelijk te maken. Onze ambassadeurs en ambassadrices, iconen op het gebied van kunst, mode en schoonheid, zijn gedreven en talentvolle persoonlijkheden. Mannen en vrouwen van alle leeftijd, uitstraling en oorsprong, wiens visie, betrokkenheid en talent een bron van inspiratie is voor ons tijdperk. De filosofie van L’Oréal Paris is dat iedereen, ongeacht zijn of haar leeftijd, geslacht, oorsprong of uiterlijk "het waard is". L’Oréal Paris staat voor schoonheid en ieders recht om stijlvol en zelfbewust ouder te worden.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L'oreal Mascara Volume 1Million Brown
Uw waardering