L'oreal Mascara Volume 1Million Excess

Op voorraad
SKU
8710678397952
Aanbiedingsprijs € 10,69 Normale prijs € 14,05
Excessief volume + excessieve definitie: de wimpers ogen ''millionized'' en 5x dikker. Zonder klontjes. ''Millionizer'' Excess elastomeer borsteltje met +50% borstelhaartjes + doseerhuls met excess wiper. Volumegevende formule met uniek glijvermogen. Het resultaat wimpers zijn zichtbaar vermenigvuld ... lees meer

L'oreal Mascara Volume 1Million Excess

Excessief volume + excessieve definitie: de wimpers ogen ''millionized'' en 5x dikker. Zonder klontjes. ''Millionizer'' Excess elastomeer borsteltje met +50% borstelhaartjes + doseerhuls met excess wiper. Volumegevende formule met uniek glijvermogen.

Het resultaat
Wimpers zijn zichtbaar vermenigvuldigd, iedere wimper tot 3x meer volume… alsof je een miljoen wimpers hebt!

Hoe te Gebruiken?
Combineer de Volume Million Lashes Excess mascara met Color Riche Les Ombres, 4 harmonieuze kleuren met smeltzachte texturen in 1 paletje, voor een verbluffende look.

Over L’Oréal Paris

L’Oréal Paris is wereldwijd actief, met overal dezelfde kenmerkende stijl: door innovatief te zijn en aan zo veel mogelijk consumenten de beste producten te bieden. Een filosofie die begint bij het onderzoek in laboratoria en de nieuwste technologieën voor een breed publiek toegankelijk te maken. Onze ambassadeurs en ambassadrices, iconen op het gebied van kunst, mode en schoonheid, zijn gedreven en talentvolle persoonlijkheden. Mannen en vrouwen van alle leeftijd, uitstraling en oorsprong, wiens visie, betrokkenheid en talent een bron van inspiratie is voor ons tijdperk. De filosofie van L’Oréal Paris is dat iedereen, ongeacht zijn of haar leeftijd, geslacht, oorsprong of uiterlijk "het waard is". L’Oréal Paris staat voor schoonheid en ieders recht om stijlvol en zelfbewust ouder te worden.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L'oreal Mascara Volume 1Million Excess
Uw waardering