L'oreal Oogschaduw Color Riche Quad E7 Lilas Chéri

Niet op voorraad
SKU
3600522203582
Aanbiedingsprijs € 9,29 Normale prijs € 11,80
Oogschaduw op maat voor een indringende blik. Accentueer uw blik dankzij een harmonie van smoky kleuren die de hele dag houden en niet uitlopen. Een romige en moduleerbare textuur die zich gemakkelijk laat vervagen en uitsmeren voor een ultra-harmonieus make-up resultaat. - Oogschaduw voor een i ... lees meer

L'oreal Oogschaduw Color Riche Quad E7

Oogschaduw op maat voor een indringende blik.
Accentueer uw blik dankzij een harmonie van smoky kleuren die de hele dag houden en niet uitlopen. Een romige en moduleerbare textuur die zich gemakkelijk laat vervagen en uitsmeren voor een ultra-harmonieus make-up resultaat.

- Oogschaduw voor een indringende blik
- Smoky kleuren die de hele dag houden en niet uitlopen
- Romige en moduleerbare textuur

 

Over L’Oréal Paris

L’Oréal Paris is wereldwijd actief, met overal dezelfde kenmerkende stijl: door innovatief te zijn en aan zo veel mogelijk consumenten de beste producten te bieden. Een filosofie die begint bij het onderzoek in laboratoria en de nieuwste technologieën voor een breed publiek toegankelijk te maken. Onze ambassadeurs en ambassadrices, iconen op het gebied van kunst, mode en schoonheid, zijn gedreven en talentvolle persoonlijkheden. Mannen en vrouwen van alle leeftijd, uitstraling en oorsprong, wiens visie, betrokkenheid en talent een bron van inspiratie is voor ons tijdperk. De filosofie van L’Oréal Paris is dat iedereen, ongeacht zijn of haar leeftijd, geslacht, oorsprong of uiterlijk "het waard is". L’Oréal Paris staat voor schoonheid en ieders recht om stijlvol en zelfbewust ouder te worden.

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L'oreal Oogschaduw Color Riche Quad E7 Lilas Chéri
Uw waardering