L'Oréal Paris Anti-verouderingscrème 50 ml Skin Expert Revitalift Laser X3  SPF20

Op voorraad
SKU
3600523456154
Aanbiedingsprijs € 23,84 Normale prijs € 35,76
DE WERKING VAN Revitalift Laser X3 SPF 20  Deze anti-rimpel SPF 20 dagcrème werkt door de hoge concentratie actieve bestanddelen drievoudig: De crème corrigeert je rimpels, maakt de huid voller en egaliseert de teint. De bescherming van SPF 20 helpt bij het voorkomen van huidschade door UV licht ... lees meer

L'Oréal Paris Anti-verouderingscrème 50 ml Skin Expert Revitalift Laser X3  SPF20

DE WERKING VAN Revitalift Laser X3 SPF 20 
Deze anti-rimpel SPF 20 dagcrème werkt door de hoge concentratie actieve bestanddelen drievoudig: De crème corrigeert je rimpels, maakt de huid voller en egaliseert de teint. De bescherming van SPF 20 helpt bij het voorkomen van huidschade door UV licht. 
Dit product is aanbevolen voor vrouwen vanaf 40 jaar en speciaal ontwikkeld om verschijnselen van een verouderde huid tegen te gaan, zoals: 
•Volumeverlies 
•Rimpels en lijnen
•Kraaienpootjes
•Fronsrimpels
•Beschadigde huid

De drievoudige werking: 

Corrigeert de rimpels:
Revitalift Laser X3 SPF 20 crème is verrijkt met 3% geconcentreerd Pro-XylaanTM, afgeleid van 7 jaren onderzoek en bekend om haar sterke anti-rimpel eigenschappen.

Maakt de huid voller:
De Pro-XylaanTM is ook in staat het steunweefsel van de huid te versterken waardoor de huid weer steviger aanvoelt. Ook zorgt het voor een vollere huid, wat resulteert in een jongere uitstraling.


Egaliseert de teint:
De crème is ook verrijkt met geconcentreerd LHA, een krachtig exfoliant die de textuur van het huidoppervlak en de teint egaliseert en verbetert. Een bescherming van SPF 20 helpt bij het voorkomen van UV geïnduceerde huidverkleuringen.


HET ZICHTBARE RESULTAAT 
DIRECT: 84% van de vrouwen constateert direct een zichtbare verbetering van de teint*. 
NA 4 WEKEN: Je rimpels zijn zichtbaar verminderd met 11%** en je huid is steviger***.De teint en de textuur van de huid zijn meer egaal: respectievelijk -30% en -22%***.

*Zelf-evaluatie bij 40 vrouwen.
**Klinische score bij 32 vrouwen.
***Klinische score bij 40 vrouwen 


HET GEBRUIK
Na het reinigen van de huid in de ochtend breng je de Revitalift Laser X3 SPF 20 aan. Masseer de crème goed in. Voor een extra boost gebruik het Revitalift Laser X3 Serum voorafgaand aan de dagcrème. Doordat de crème een niet-vette textuur heeft trekt het snel in en voelt het luchtig aan.
Bij contact met de ogen deze onmiddellijk en grondig spoelen.

Lees voor een optimale verzorging "jouw ideale gezichtsverzorgingsroutine'. 


ONTDEK MEER VAN REFITALIFT LASER X3
Tegenwoordig zijn rimpels een obsessie waar vrouwen zich veel mee bezig houden. In deze strijd tegen huidveroudering, ondergaan steeds meer vrouwen ingrijpende en dure laserbehandelingen. Daarom heeft L'Oréal Paris Laser X3 ontwikkelt. Deze productlijn is geïnspireerd op een laserbehandeling voor een zichtbaar jongere uitstraling. De producten bevatten hyaluronzuur dat helpt bij het verminderen van diepe rimpels en laat de huid weer strakker, steviger en egaal worden. Om dit voor jou te realiseren, hebben wij de ideale gezichtsverzorgingsroutine voor jou opgezet! 

Jouw ideale gezichtsverzorgingsroutine:

Stap 1: Serum 
Gebruik na het reinigen van de huid een serum om het effect van de Revitalift Laser X3 producten te versterken. Een serum dringt namelijk dieper in de huidlagen door de hele kleine moleculen die het bevat. 

Stap 2: Dagverzorging 
De Reviatlift Laser X3 Dagcrème is een voedende, hydraterende crème die beschermt tegen UV-straling. Met deze crème worden diepe rimpels vermindert, de huid verstevigd, de gezichtscontouren strakker én toekomstige huidschade voorkomen.

Stap 3: Nachtverzorging 
Het beste moment voor je huid om te herstellen is 's nachts. De huidcellen delen zich dan twee keer sneller dan overdag! Om dit proces te ondersteunen, heeft de nachtcrème een andere samenstelling dan de dagcrème. Het is voller, rijker en zorgt zo voor extra comfort. 

Stap 4: Oogverzorging 
Omdat de huid rondom de ogen dunner is, heeft het een andere verzorging nodig. Door het verschil in dikte en de extra beweeglijkheid door oogspiertjes, ontstaan er sneller (droogte)lijntjes rondom de oogcontouren. De Revitalift Laser X3 oogcrème laat de oogcontouren direct gladder worden, laat wallen minder opvallen en zorgt voor een stralende blik.


Aanbevolen producten voor jou ideale gezichtsverzorgingsroutine:

REVITALIFT LASER X3 DAGCRÈME - De drievoudige intensieve anti-verouderingsverzorging die de huid weer corrigeert, voller maakt en hermodelleert.
REVITALIFT LASER X3 NACHTVERZORGING - Deze anti-rimpel nachtcrème werkt drievoudig. Het vermindert rimpels, helpt het huidoppervlakte gladder te maken en stimuleert de heropbouw van de huidbarrière. 
REVITALIFT LASER X3 OOGVERZORGING – De oogverzorging creëert door de drievoudige werking een nieuwe blik. Het corrigeert de rimpels, vermindert de wallen en herspant de huid. 
REVITALIFT LASER X3 SERUM - Het serum heeft een drievoudige werking: het trekt snel diep in de huid om rimpels te verminderen en de huid te herstellen, het versterkt en stimuleert het steunweefsel van de huid om het gezicht strakker te maken en verkleint de poriën voor een zichtbaar geëgaliseerde huid. 
Meer informatie
Merk Loreal Skn
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L'Oréal Paris Anti-verouderingscrème 50 ml Skin Expert Revitalift Laser X3  SPF20
Uw waardering