L’Oréal Deodorant Spray 150 ml Men Expert Shirt Protect

Verkoop
Op voorraad
Aantal stuks in verpakking
1
SKU
3600522373254
€ 2,60
De Men Expert Shirt Protect deodorant spray is speciaal ontwikkeld voor mannen die last hebben van vlekken in de kleding. Deze anti-transpirant formule die je helpt je kleren op 4 manieren te beschermen: anti-zweet vlekken, anti-gele vlekken, anti-witte strepen en anti-verharde kleren. Het result ... lees meer

L’Oréal Deodorant Spray 150 ml Men Expert Shirt Protect

De Men Expert Shirt Protect deodorant spray is speciaal ontwikkeld voor mannen die last hebben van vlekken in de kleding. Deze anti-transpirant formule die je helpt je kleren op 4 manieren te beschermen: anti-zweet vlekken, anti-gele vlekken, anti-witte strepen en anti-verharde kleren.

Het resultaat
- Gaat nare geuren tegen en controleert transpiratie.
- Anti-zweet vlekken
- Anti-gele vlekken
- Anti-witte strepen
- Anti-verharde kleren
- 48 uur werkzaam

Hoe te Gebruiken?
Vanaf 15cm op de oksels sprayen. Dagelijks gebruiken.

 

Over L’Oréal

L’Oréal is wereldwijd actief, met overal dezelfde kenmerkende stijl: door innovatief te zijn en aan zo veel mogelijk consumenten de beste producten te bieden, tegen de beste prijs. Een filosofie die begint bij het onderzoek in laboratoria en de wens om professionele kennis breed toegankelijk te maken.

 

Met haar continue streven naar uitmuntende resultaten, werkt L’Oréal aan de toekomst van schoonheid. Onze authenticiteit en betrokkenheid bij vrouwen en mannen over de hele wereld, hebben ons in staat gesteld om wereldwijd de multi-etnische nr. 1 te worden op het gebied van schoonheid.

Meer informatie
Merk Men Expert
Type Deodorant
Lijn Men Expert Shirt Protect
Geslacht Man
Geur Fris
Inhoud (ml) 150
Aantal stuks in verpakking 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L’Oréal Deodorant Spray 150 ml Men Expert Shirt Protect
Uw waardering