Garnier Dagcrème 50ml Skinactive Hydra Bomb

-26%
Op voorraad
SKU
3600541875692
Aanbiedingsprijs € 3,99 Normale prijs € 5,40
Hydra Bomb Ultra Hydraterende Antioxidant Dagcrème is een bom van doeltreffendheid die het vochtpeil van de huid oplaadt en deze helpt te beschermen tegen externe agressies. Garnier Skinactive Hydra Bomb Ultra Hydraterende dagcreme - 50 ml Garnier Skinactive Hydra Bomb Ultra Hydraterende dagcreme ... lees meer

 Garnier Dagcrème 50 ml Skinactive Hydra Bomb Ultra Hydraterende

Garnier Skinactive Hydra Bomb Ultra Hydraterende dagcreme - 50 ml is letterlijk een bom van doeltreffendheid die het vochtpeil van de droge huid oplaadt en deze helpt beschermen tegen externe aanvallen. 

De innovatie
Een nieuwe generatie ultralichte textuur die de doeltreffendheid van twee antioxidanten, namelijk Amla - en Granaatappel extract, combineert met een UVA - en UVB bescherming en een hoge concentratie aan hydraterend serum. 

Het resultaat
Hydra Bomb biedt een intense hydratatie tot 24 uur en vermindert fijne lijntjes. De creme zorgt ervoor dat je huid er weer fris uit ziet en straalt.

Gebruikswijze
1. Maak je gezicht 's ochtends na het ontwaken schoon.
2. Breng één tot twee nootjes Hydra Bomb Hydraterende Dagcrème aan op je gereinigde, droge gezicht. Vermijd de oogcontouren.
3. Reinig je huid 's avonds weer.

 

Over Garnier

Van de ontwikkeling van de eerste haar lotion in 1904 tot de meest ontwikkelde schoonheidsproducten van vandaag de dag: bij Garnier houden we nooit op met innoveren. Garnier heeft zich over de afgelopen eeuw, stapje bij stapje, ontwikkeld tot de expert op gebied van natuurlijke schoonheid.

Meer informatie
Merk Garnier
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Garnier Dagcrème 50ml Skinactive Hydra Bomb
Uw waardering